ADANA / SEYHAN - Küçükdikili İlkokulu

Mrt

"TEMİZ SINIF " projesi kapsamında yapılan değerlendirmeler sonucunda kazanan 4A ve 4D sınıflarımızı tiyatroya götürdük.

Mrt

Küçükdikili ilkokulu öğrencilerimiz 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle andı.

Mrt

4D sınıfımız trafik güvenliği dersinde teorik olarak öğrendikleri bilgileri Trafik Çocuk Parkına giderek uygulamalı olarak pekiştirdiler. Trafik kurallarının önemi, trafik kurallarına uyma ve trafik güvenliği konularında bilinçlendiler.

Mrt

Mehmet Akif Ersoy, ruhumuza işleyen İstiklal Marşı'nı yazarak Kurtuluş Savaşı'nın manevi cephesinde bir kahraman olarak adını altın harflerle şanlı tarihimize yazdırmıştır. Öğrencilerimizle günün anlam ve önemini vurgulamak amacıyla Çanakkale ve Adana Şehitleri Parkını ziyaret ettik.

Şbt

Okulumuz öğrencilerine yönelik tiyatro etkinliği düzenlenmiştir. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederiz.

SIFIR ATIK PROJESİ KAPSAMINDA TİYATRO ETKİNLİĞİ

Şbt

"AHŞAP BOYAMA ATÖLYESİ" etkinliği Küçükdikili İlkokulu öğrencileri tarafından coşkuyla gerçekleştirildi.

Ock

Küçükdikili İlkokulu öğrencilerimiz 5 Ocak Adana'nın kurtuluşunu coşkuyla kutladı.

Kas

Küçükdikili İlkokulu olarak Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ölüm yıl dönümünde sevgi ve saygıyla andık.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Küçükdikili İlkokulu olarak Cumhuriyetimizin 100. yılında öğrencilerimiz ile kutlamalarımızı gerçekleştirdik.